fokus på fertilitet

30 juni 2020

Fertilitet i fokus - spørgeskema

Aagaard Klinik logo

Forfatter

Aagaard Klinik

Juli måned er Fertilitets Opmærksomheds-måned hos Aagaard Klinik

I hele juli måned vil Aagaard Klinik have fertiliet i fokus på vores hjemmeside og Instagram & Facebook.

Fertilitet i fokus

Hos Aagaard vil vi gerne hjælpe med at bryde den tavshed, der stadig findes omkring fertilitetsbehandling. Vi ønsker at bryde tavsheden, fordi at mange par og singler hvert år starter i et fertilitetsforløb, og der hvert år er mange børn, der kommer til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling. Flere vælger efterhånden at dele deres historie om fertilitetsbehandling, bl.a. på de Sociale Medier, og herigennem kan der skabes et fællesskab med andre i samme situation. Men der er stadig mange, der holder det for sig selv. Det kan til tider være hårdt og ensomt - og ingen bør føle sig alene i et fertilitetsforløb.

Uge 30

Fra den 20. - 26. juli (uge 30) har vi 'Fertilitet i Fokus-uge', hvor vi hver dag vil fokusere på et emne på vores sociale medier - husk at holde øje både med vores stories og normale posts.

Den 25. juli er det International Embryolog Dag, og denne dag er det også verdens førstefødte IVF-baby, Louise Brown's, 42 års fødselsdag, og dette vil vi gerne markere ved at dedikere hele uge 30 til vores 'Fertilitets fokus uge'.

Vil du bryde tavsheden?

Vil du bryde tavsheden og dele din historie - og dele den på video til vores IGTV (Instagram TV)?
Skriv til vores marketing manager, Maja Wesselhoff:
maja.lentz@virtushealth.eu
Eller som en privat besked på vores Instagram / Facebook.

Share this