Fertilitetsstøtte

Fertilitetscoach Jessie Egedal

Psykisk støtte under fertilitetsbehandling. 

Føler du dig følelsesmæssigt overvældet under din fertilitetsbehandling?

Livet med fertilitetsbehandling kan være uforudsigeligt og fyldt med nye tanker og følelsesmæssige bump. Hos Aagaard Fertilitetsklinik er vi klar over, at det kan påvirke flere aspekter af dit liv. Derfor tilbyder vi alle vores patienter en personlig samtale á en times varighed med Fertilitetscoach & Sorgvejleder Jessie Egedal.

Jessie Egedal kender personligt til de udfordringer, du møder under fertilitetsbehandlingen. Med 6 år i fertilitetsbehandling og mere end 13 års ekspertise som coach, tilbyder Jessie ikke blot støtte, men også praktiske redskaber til at navigere gennem de følelsesmæssige forandringer, du måtte opleve.

Andre patienter siger:

"I mit forløb med Jessie har jeg kunnet dele, hvordan jeg havde det, fuldstændig uden filter. Jeg følte mig meget tryg og lyttet til, hvilket gjorde at jeg turde at åbne mig helt op. Dette har ført til, at jeg igen kan sætte ord på mine følelser og ved hjælp af værktøjer kan mærke mig selv og min krop igen."
Mie

"… det var så befriende at blive forstået og blive læst som en åben bog. Selvom det var online, kan Jessie føle en gennem skærmen. Jeg har været “god” til at holde tårerne tilbage, men den læser Jessie hver gang og får mig altid til at give frit løb. Pludselig kunne jeg forstå de følelser, jeg stod overfor, hvorfor de var der og hvordan jeg skulle handle på dem, så jeg kunne være i hverdagen med min mand og søn."
Sofie

Som specialist er Jessie Egedal åben for at adressere selv de mest følsomme emner, du måtte opleve kan være svære at dele med andre. 

Og med mere end 13 års erfaring som coach og en efteruddannelse som Sorgvejleder lægger Jessie vægt på strategier og værktøjer i sessionerne for at hjælpe dig med at opnå ro, følelsesmæssig forståelse og kontrol. Målet er at genskabe overskud til en meningsfuld dagligdag, hvor livet kan leves, og følelsen af kontroltab og afmagt minimeres. Så du som patient bliver i stand til at håndtere den psykiske og følelsesmæssige rejse mod en graviditet.

Du kan læse mere om Jessie Egedal her .

Du kan booke din tid hos Jessie Egedal her. Her vælger du "Samtale for Aagaard-patienter". Samtalen finder sted via Zoom.