PCOS foredrag

Fertilitetscoach Jessie Egedal

Fertilitetscoach Jessie Egedal

Oplever du, at fertilitetsbehandlingen sætter gang i nye tanker og følelsesmæssige ændringer, som er svære at håndtere? 

Fertilitetsbehandling kan påvirke flere områder i dit liv. Derfor tilbydes alle patienter tilknyttet Aagaard Klinik 1 times samtale hos Fertilitets & Sorgcoach Jessie Egedal.  

Du kan frit vælge, hvornår du ønsker at bruge denne samtale, uanset om du netop er startet, eller om du har været i behandling et stykke tid.  

“Igennem 6 år i fertilitetsbehandling, oplevede jeg, hvor svært det var at hænge sammen i en dagligdag som fortsatte fremad, uagtet den psykiske påvirkning og slitage jeg mærkede hver gang, jeg startede en ny behandling. Gennem årene fyldte isolation og ensomhed mere og mere, for ingen forstod den rejse, vi var endt på.  

Min erfaring kombineret med min uddannelse har medført, at der i sessionerne, er et stort fokus på strategier og værktøjer, som kan hjælpe dig med at opnå ro, følelsesmæssig forståelse og kontrol - så der igen kan blive overskud til at skabe en dagligdag, hvor livet kan leves og kontroltab og afmagt minimeres”.

Med Fertilitets og Sorgcoach Jessie Egedal kan du tale om alle de emner, som ofte er svære at dele med andre. Det vil også være muligt at stille spørgsmål og få talt om tidligere tab, som kan fylde, når du står med en positiv graviditetstest igen.     

Jessie har gennem de sidste 11 år arbejdet som coach og videreuddannet sig yderlige inden for fertilitet og tab, så at du som patient får den bedste støtte til at håndtere den psykiske og følelsesmæssige rejse på vej mod en graviditet.  

Du kan læse mere om Jessie på hendes hjemmeside

Du kan læse anbefalinger fra andre i fertilitetsbehandling her 

Du booker selv din aftale på Jessies hjemmeside i bookingmenuen her - her vælger du "Samtale for Aagaards Patienter". Samtalen vil foregå virtuelt via Zoom.