Kromosomanalyse

Tidlig kromosomundersøgelse: Evita Test Complete

Blandt alle de non-invasive præ-natale tests giver ”Evita Test Complete markedets mest præcise svar på, om der er grund til at bekymre sig om det kommende barns udvikling – hvilket der heldigvis i mere end 97% af tilfældene ikke er (afhængig af den gravides alder). Desuden giver testen mulighed for, at I får oplyst barnets køn efter 12. graviditetsuge.

Nu kan du på et tidligt tidspunkt i din graviditet få undersøgt, om dit foster har en kromosomafvigelse.

Dette foregår med en blodprøve - og er dermed helt risikofrit for dit foster.

Blodprøven kan tages imellem 10. og 14. graviditetsuge.

En Evita Test Complete analyserer fostrets DNA og viser, om der er kromosomafvigelser.

Det er den eneste non-invasive præ-natale test på markedet, der undersøger et billede af alle fostrets kromosomer uden risici for fostret. De kromosomafvigelser, der undersøges for, kan f.eks. være Downs syndrom samt andre mindre kendte genetiske syndromer, der kan medføre svære livs-komplikationer. Testens særlige metode kombineres med en individuel lægelig ekspertvurdering.

Hvorfor anbefaler Aagaard Klinik Evita Test Complete?

Johnny Hindkær, Videnskabelig Direktør og laboratoriechef udtaler:

Evita Test Complete giver et præcis svar på, om der er grund til at bekymre sig om det kommende barns udvikling – hvilket der heldigvis i mere end 97% af tilfældene ikke er (afhængig af den gravides alder). Desuden giver testen mulighed for, at I får oplyst barnets køn efter 12. graviditetsuge.

Hvordan foregår en Evita Test Complete?

Der skal tages en blodprøve, som bliver analyseret med en særlig teknologi og vurderet af en speciallæge i genetik. Inden for 12 dage efter, at blodprøven er taget, modtager man et svar. Testen kan tages imellem 10. og 14. graviditetsuge. Svar på barnets køn gives først i uge 12 (i henhold til dansk lovgivning). Dokumentation, der bekræfter gestationsalderen, må derfor fremvises, før at kønnet kan afsløres.

Prisen på en Evita Test Complete er 12.000 DKK. Du bestiller tid hos vores sekretærer.

Læs mere om Evita Test Complete her.