Evita

Tidlig kromosomundersøgelse: EVITA Test Complete

Af alle de ikke-invasive prænatale tests giver EVITA Test Complete det mest præcise svar på markedet om, hvorvidt der er grund til bekymring for udviklingen af ​​det ufødte barn. Derudover giver testen mulighed for at kende barnets køn efter den 12. graviditetsuge.

Nu kan du på et tidligt tidspunkt i din graviditet få undersøgt dit foster for en kromosomal abnormitet.

Dette gøres med en blodprøve - og er derfor helt sikkert for dit foster.

Blodprøven kan tages mellem 10. og 14. uge af graviditeten.

En EVITA Test Complete analyserer fosterets DNA og viser, om der er kromosomale abnormiteter.

Det er den eneste ikke-invasive prænatal test på markedet, der undersøger et billede af alle føtale kromosomer uden risiko for fosteret. Kromosomale abnormiteter undersøgt kan f.eks. være Downs syndrom samt andre mindre kendte genetiske syndromer, der kan føre til alvorlige komplikationer i livet. Testens særlige metode kombineres med individuel medicinsk ekspertise.

Hvorfor anbefaler Aagaard Klinik EVITA Test Complete?

Johnny Hindkær, videnskabelig direktør og laboratoriechef udtaler:

Evita Test Complete giver et præcist svar på, om der er grund til bekymring for udviklingen af ​​det ufødte barn - hvilket heldigvis i over 97% af tilfældene ikke er (afhængigt af den gravide kvindes alder). Desuden giver testen mulighed for at kende barnets køn efter den 12. graviditetsuge.

Hvordan fungerer en EVITA Test Complete?

Der skal tages en blodprøve, som analyseres med særlig teknologi og evalueres af en specialist i genetik. Inden for 12 dage efter blodprøven vil der blive modtaget et svar. Testen kan udføres mellem 10. og 14. uge af graviditeten. Svar på barnets køn gives først i uge 12 (i henhold til dansk lov). Bevis, der bekræfter svangerskabsalderen, skal derfor fremlægges, før køn kan afsløres.

Hvis svaret ikke er som forventet

Langt de fleste resultater er normale. I få tilfælde konstateres der afvigelser, som kræver ekstra opmærksomhed. Her vil I blive tilbudt en samtale med en læge med ekspertviden i klinisk genetik, hvor I sammen drøfter testens resultat. På den måde bliver der taget godt hånd om jer.

Se pris for en fuld EVITA Test Complete her. Du booker aftale til EVITA Test Complete hos vores sekretærer.

EVITA test complete