Mental support during fertility treatment

Insemination IUI

Insemination - IUI

Hvis kvindens æggeledere er åbne, og sædkvaliteten er acceptabel (højere end 2 mil/ml), er det fornuftigt at gennemføre 3-6 inseminationsbehandlinger. 

Behandlingen består i, at man fører sæd op i livmoderhulrummet gennem et tyndt kateter på det tidspunkt, hvor kvinden har ægløsning. For at kunne fastlægge tidspunktet for ægløsningen, er det vigtigt, at kvinden bliver ultralydsscannet.

Vi tilbyder inseminationsbehandling uden ventetid! Kontakt os for at høre mere, eller for at bestille tid allerede i dag.

IUI priser

Udover at vi tilbyder inseminationsbehandling uden ventetid, er det muligt at købe en økonomisk fordelagtig pakke med 3 IUI behandlinger:

Priser kan ses her.
 

DONORSÆD FRA SKEJBY CRYOBANK

Hos Aagaard Klinik har vi vores helt egen sædbank, Skejby CryoBank. Hvis du er i fertilitetsbehandling hos os, kan du købe sædstrå hos Skejby CryoBank. 

Ved at købe sædstrå hos Skejby CryoBank spares udgifterne til fragt og ligeledes mindskes den risiko, der opstår under transport af følsomt materiale. Du sparer desuden det gebyr på 250 DKK, som pålægges ved modtagelse af sæd fra anden sædbank.

Skejby CryoBank leverer sæd af højeste kvalitet. Som den eneste sædbank i Danmark tester Skejby CryoBank donor for samtlige high-risk HPV og mængden af DNA fragmentation. Se vores donoroversigt og bestil sædstrå på skejbycryobank.dk

Download også vores folder om insemination med donorsæd her.

USTIMULERET BEHANDLING

Ved denne behandling følger man blot med ultralydsscanning den ene ægblære, der hver måned kommer til modning. Når ægblæren er 18 mm i diameter, gives en ægløsningssprøjte. Inseminationen foretages en til to dage senere. Kontakt gerne klinikken for mere detaljeret patientinformation.

CyklusdagBehandlingsforløb ustimuleret cyklus
1.På 1. cyklusdag (1. blødningsdag) bestiller du tid til 11. cyklusdag.
...
11.Skanning mhp. måling af ægblærernes størrelse (skal være 18 mm eller derover for injektion af ægløsningssprøjte. Hvis ægblæren ikke er stor nok, aftales der ny tid til skanning og tidspunktet for insemination rykkes nogle dage). OBS: Skanning kan også ske på 9. eller 10. cyklusdag.
Ca. 12.Injektion af ægløsningssprøjte.
Ca. 13.Første dags insemination (dvs. dagen efter ægløsningssprøjte).
Ca. 28.Graviditetstest ca. 14 dage efter sidste insemination. Klinikken kontaktes, og hvis testen er positiv, gives der tid til skanning 3 uger senere (dvs. i 7. graviditetsuge).

STIMULERET BEHANDLING

Ved denne behandlingsmetode stimuleres æggestokkene til at udvikle flere æg hjælp af hormonbehandling. Hormonbehandlingen foregår ofte ved, at man giver en kombination af tabletter og indsprøjtninger. Kontakt gerne klinikken for mere detaljeret patientinformation.

CyklusdagBehandlingsforløb stimuleret cyklus
1.På 1. cyklusdag bestiller du tid til 3., 4. eller 5. cyklusdag mhp. skanning og opstart af hormonbehandling.
...
3.Skanning og opstart af hormonstimulation
4.Hormonstimulation
5.Hormonstimulation
6.Hormonstimulation
7.Hormonstimulation
8.Hormonstimulation
9.Hormonstimulation
10.Hormonstimulation
11.Skanning mhp. måling af ægblærernes størrelse (skal være 18 mm eller derover for injektion af ægløsningssprøjte. Hvis ægblæren ikke er stor nok, aftales der ny tid til skanning og tidspunktet for insemination rykkes nogle dage). OBS: Skanning kan også ske på 9. eller 10. cyklusdag.
Ca. 12.Injektion af ægløsningssprøjte 36 timer før insemination.
Ca. 13Første dags insemination (dvs. dagen efter ægløsningssprøjte).
Ca. 28.Graviditetstest ca. 14 dage efter sidste insemination. Klinikken kontaktes, og hvis testen er positiv, gives der tid til skanning 3 uger senere (dvs. i 7. graviditetsuge). Læs mere her.

AFLEVERING AF SÆDPRØVE

Den dag, inseminationen skal foretages, skal manden aflevere en sædprøve inden kl. 8.00. Prøven vil blive vasket (gradient centrifugeret), og de mest aktive sædceller vil blive anvendt til inseminationen, der foretages samme dag. Tidspunkt for insemination aftales med kvinden.