Ledige stillinger

Bioanalytiker til fertilitetsbehandling

Vi har travlt, så derfor søges to bioanalytikere med interesse for fertilitetsbehandling.

Vil du være en del af et helt fantastisk dedikeret og ambitiøst team i et af Danmarks bedste laboratorier, hvor vi udfører en bred vifte af behandlinger f.eks. IVF, ICSI, IUI, ægdonation og PGT, som alle har til formål at hjælpe andre med at få opfyldt drømmen om at blive forældre.

Vi er en klinik i rivende udvikling, hvor vi hele tiden udvikler behandlingsmetoder, og vi deltager i flere spændende forskningsprojekter f.eks. anvendelse af kunstig intelligens og ægsortering til at udvælge det befrugtede æg med den største graviditetschance.

Du vil arbejde meget selvstændigt med stor grad af indflydelse på eget arbejde. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med super gode kolleger, 25 i alt, bestående af bioanalytikere, biologer, klinik manager, læger, jordemødre, sekretærer, bogholder, assistenter og medicinstuderende, som alle har fokus på klinikkens værdier, som er tilgængelighed, tryghed og resultater.

Vi forventer, at du er serviceminded, selvstændig, fleksibel og holder af patientkontakt. Har du erfaring indenfor specialet vil det være en fordel, men du vil selvfølgelig få grundig oplæring.  Du skal være indstillet på weekendvagt ca. hver 3.til 4. weekend.

Stillingen er på 30 - 35 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist tirsdag d. 14 december 2021

Ansøgning og dit CV sendes til Laboratoriechef Johnny Hindkjær på jhi@aagaardklinik.dk