Solomor

Solomødre Netværksmøde

Solomødre netværksmøder på Aagaard Klinik

Mange kvinder vælger at få et barn alene med brug af donorsæd. Hvis du er enlig kvinde, kan du vælge at stifte din egen familie uden en partner, der bruger donorsæd.

Hvert år behandler vi flere og flere selvvalgte enlige mødre her på Aagaard - og mange har fortalt os, at de gerne vil i kontakt med andre kvinder i samme situation.

Du kan enten blive behandlet med IUI (insemination) eller IVF (reagensglasbehandling). Dette sker på baggrund af en lægelig vurdering.

Vi vil meget gerne være med til at etablere et netværk af 'Solomødregrupper' - derfor har vi valgt at oprette Netværksopstartsmøder for Solomødre, og har oplevet stor succes med møderne.

Grupperne er for de kvinder, der påtænker at starte i fertilitetsbehandling som selvvalgt enlig mor, er i fertilitetsbehandling eller har været i fertilitetsbehandling. Du mødes på den givne dato på Aagaard Klinik. De kvinder, der gerne vil fortsætte med at mødes i solomødregruppen, kan så selv arrangere fremtidige møder uden for Aagaards regi.

Solomødre-grupperne er tænkt som et uformelt, uforpligtende og fortroligt forum, og møderne er gratis.

Vi vil være til stede og fortælle om tankerne bag og rammerne for disse enlige mødregrupper.
Efter mødet udarbejder vi en mailingliste. Herefter udpeges en tovholder, og vi opfordrer til, at der oprettes en lukket/hemmelig Facebook-gruppe, hvor gruppen kan fortsætte.

For at alle skal få mest muligt ud af møderne, har vi sat deltagerantallet til max 12 personer. Dette giver os mulighed for at sidde på passende afstand, og alle kan få taletid.

Vi serverer kaffe, te og lidt sødt.

Hvis dette har vakt din interesse, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Næste møde: Dato kommer snarest.

Af hensyn til pladserne skal tilmelding/afmelding ske på:

E-mail: info@aagaardklinik.dk

Vi glæder os til at se jer til et par hyggelige timer på Aagaard ❤️

Kærlig hilsen
Bente og Birgitte

Næste møde

Dato kommer snarest.

Solomødre Netværksmøde

Solomødre Netværksmøde er for dig, der påtænker at starte i fertilitetsbehandling som selvvalgt solomor, er i fertilitetsbehandling eller har været i fertilitetsbehandling.

Mødet finder sted på Aagaard Klinik og max 12 kvinder kan deltage ved mødet.

Mødet er et trygt forum, hvor I sammen kan dele jeres tanker og spørgsmål til det at være i fertilitetsbehandling som Solomor.

Tilmelding skal ske til: info@aagaardklinik.dk 

Aagaard