Acupuncture

Akupunktur

Til dig i fertilitetsbehandling

Akupunktur ved fertilitetsbehandling

Aagaard tilbyder nu vores patienter at få akupunkturbehandling i forbindelse med fertilitetsbehandlingen. Selve akupunkturen foregår ved, at du bliver lagt godt til rette i vores hvilerum i din egen seng med noget afslappende musik i baggrunden. 

Akupunktur menes at kunne øge blodgennemstrømningen til livmoderen, der kan have en positiv effekt på graviditetschancen.

I forbindelse med IVF/ICSI

Behandlingen gives efter ægoplægningen.

I stimulationsperioden ved IVF/ICSI

Gives 2 gange ugentligt i 14 dage, derefter 1 gang ugentligt indtil ægudtagning; i alt 5 behandlinger.

Ved Insemination, IUI

Behandlingen gives 2 gange, første gang efter inseminationen og anden gang 3-5 dage efter inseminationen.

Hvordan gives akupunktur?

Små tynde nåle sættes i bestemte punkter på kroppen, mens du ligger ned og slapper af. En behandling tager ca. 30 minutter og du skal påregne ca. 45 minutter ved hver besøg.

Priser for akupunkter finder du her.

Sikke en dejlig og afslappende behandling

Akupunktur ved fertilitetsbehandling gives med baggrund i:

Akupunktur har i flere tusinde år vist positive resultater ved behandling af en lang række sygdomme, og i 1979 erklærede WHO akupunktur velegnet som behandlingsmetode ved blandt andet barnløshed.

The Cochrane Library er en uafhængig, international organisation, der gennemgår videnskabelig evidens for en lang række forskellige behandlinger. I Cochrane´s gennemgang af virkningen af akupunktur i forbindelse med reagensglasbehandlingen er konklusionen:

”Data i denne meta-analyse tyder på, at akupunktur øger chancen for at få et levendefødt barn i forbindelse med IVF-behandlingen, når den gives omkring tidspunktet for embryo-oplægningen. Det kan imidlertid skyldes placebo-virkning og det lille antal studier, der indgår i dette review. Større studier er nødvendige for at bekræfte resultaterne”.

Det er så rart, at man kan få akupunktur lavet hér på klinikken, så man ikke skal finde et andet sted og ud og køre efter det før/bagefter behandling