Aagaard

28 juni 2020

Aagaard patienttilfredshedsundersøgelse forår 2020

Aagaard Klinik logo

Forfatter

Aagaard Klinik

I marts måned, lige inden nedlukning grundet Covid-19, lavede vi på Aagaard en patienttilfredshedsundersøgelse blandt vores patienter.

Vi har nu gennemgået vores svar, og er ganske tilfredse og stolte, og giver hermed et indblik i undersøgelsen.

Stor tilfredshed

Af alle besvarelserne, ville hele 94 % anbefale os til andre. At opnå så stor en tilfredshed glæder hele Aagaard-teamet.

Vi har fået en masse brugbare og relevante tilbagemeldinger og kommentarer, som vi kan arbejde videre med den kommende tid.

Lever op til vores kerneværdier

Tryghed, gode resultater og tilgængelighed er nogle af vores kerneværdier på Aagaard Kliniks. At give vores besøgende den tryghed, der er brug for, når man skal til at starte i et fertilitetsforløb, er afgørende for os. Vi arbejder hver dag på at skabe et godt og trygt miljø på klinikken, hvilket er en af vores vigtigste opgaver på her på Aagaard klinik. 

Vi har en dygtig og veluddannet medarbejderstab, hvilket betyder, at vi har en unik medarbejderstab, der er specialister i fertilitetsbehandling, og har en erfaring, der er med til at skabe vores gode resultater. Dette værner vi om.

God og gratis parkering

Ud over den høje tilfredshed omkring fertilitetsforløbene på Aagaard klinik, var tilfredsheden også yderst stor, hvad omhandler tilgængeligheden til klinikken. Aagaard Klinik har gratis parkering, kun 2 min. gang fra offentlig transport (letbanen) samt god skiltning for dem, der skal besøge klinikken.

Vi vil fortsætte med at nå vores mål, nemlig at udøve den bedste fertilitetsbehandling og give dig et trygt fertilitetsforløb. Hver gang.

Share this