IVF behandling aagaard klinik

16 februar 2021

IVF behandling

Aagaard Klinik logo

Forfatter

Aagaard Klinik

IVF behandling - kunstig befrugtning

Desværre er det ikke altid nemt at blive gravid. Mange par prøver i et år - måske længere - uden at opnå en graviditet.

Omkring 20 - 30% af alle mennesker i den fertilte alder oplever at være uforklarlig barnløs. Og for dem, vil det betyde, at de skal have hjælp med at blive gravid i form af fertilitetsbehandling.

Her på Aagaard Klinik tilbyder vi IVF behandling, der giver dig/jer de bedste chancer for at blive gravide. Vores team består er erfarne og veluddannede medarbejdere, og vi er eksperter i fertilitetsbehandling. Vi udfører de mest moderne former for fertilitetsbehandlinger og fertilitetsudredning, og er fx den eneste privatklinik i Skandinavien der udfører ægdiagnostik.

Hvad er IVF behandling?

IVF står for ”In Vitro Fertilisering”. Det betyder, at befrugtningen sker uden for kroppen - og dette kaldes også for ”reagensglasbehandling” eller ”kunstig befrugtning”. IVF behandling kan foretages både med partners sæd og med donorsæd.

Vi anvender IVF-behandling:

  • Hvis der ikke er passage gennem kvindens æggeledere
  • Ved dårlig sædkvalitet
  • Ved sammenvoksninger
  • Hvis barnløsheden er uforklaret

Du kan læse mere om Aagaard IVF behandling her.

Forskel på IVF og ICSI behandling

IVF er, når sædcellerne selv skal finde ægget i en skål. Dette sker i laboratoriet på Aagaard Klinik. Hvis IVF metoden ikke fører til en graviditet, kan man overveje at gå videre til ICSI behandling.

ICSI behandling på Aagaard klinik

Ved en ICSI behandling bliver sædcellen ført ind i ægget - dette bliver udført af en af vores dygtige medarbejdere i vores laboratorie. Her udvælges sædcellerne ganske nøje ved hjælp af et mikroskop, og herefter bliver kvindens modne æg befrugtet.

Blastocystdyrkning

Ved IVF-/ICSI-behandling har været kutyme at lægge ægget tilbage i livmoderen på 2.-3. dag efter befrugtningen.
På Aagaard tilstræber vi altid en blastocystudvikling ved alle ægudtagninger - uanset alder. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og vi synes, at alle skal have de bedste chancer for en graviditet - derfor foretages blastcystdyrkning uden beregning. Du kan læse mere om blastocystdyrkning her.

 

IVF Processen på Aagaard Fertilitetsklinik

Transcript

IVF processen på Aagaard Klinik

Share this