Mild IVF

En mere skånsom behandling

Med mild IVF, eller mild stimulation, får du ikke nær så mange hormoner som ved 'normal' IVF behandling.

Det skal dog understreges, at du kun kan få Mild IVF behandling på baggrund af en lægelig vurdering, din ægkvalitet mv.

Mild stimulering sigter mod at reducere den fysiske, økonomiske og følelsesmæssige byrde forbundet med den konventionelle IVF uden at gå på mange kompromiser med graviditetsgraden. Sådan en protokol hjælper med at mindske komplikationerne og ubehaget i forbindelse med langvarig administration af hormoner ved at begrænse antallet af oocytter.

Mild stimuleringsprotokol skyldes, at vi ønsker at gøre IVF-proceduren mere enkel. Det faktum, at der er sket en enorm udvikling i IVF-laboratoriet, gav os på Aagaard klinik modet til at sigte mod færre æg, der reducerer den nødvendige hormon dosis og dermed omkostningerne og komplikationerne.

Kvalitet fremfor kvantitet

Når du er i en mild IVF stimulation-behandling, så fokuserer vi ikke på kvantiteten, men mere på at vi vil have få æg af god kvalitet. Derfor bliver du ikke stimuleret med ligeså mange hormoner og vil ikke modne lige så mange æg, som ved en normal stimulation.

Hvem er det til?

  • Kvinder med en normal eller lav ægreserve
  • Par, der får behandling på grund af en nedsat sædkvalitet
  • Kvinder med polycystisk ovarie (PCO) / polycystisk ovariesyndrom (PCOS).
  • Kvinder, der ønsker at tage en lavere mængde medicin
  • Kvinder, der ønsker at reducere den fysiske og psykiske byrde, der kan være forbundet med konventionel IVF

Hvad er fordelene ved mild IVF?

  • Højstimulerende hormoner kan påvirke implantation negativt, så livmoderhinden er mere gunstig for implantation i mild IVF.
  • Risikoen for ovariehyperstimulationssyndrom (OHSS) er reduceret i mild IVF
  • Undersøgelser har vist, at æg- og embryokvaliteten er bedre ved brug af mild stimulering sammenlignet med konventionel IVF
  • mild stimulering ser ud til at være en lav risiko og prisgunstig mulighed

Vi hos Aagaard klinik, vil gerne give patienter, der enten endnu ikke er sikre på at starte deres IVF-rejse, patienter, der har fået at vide, at deres ægreserve er for lav, og patienter, der ikke ønsker at mærke den negative indvirkning af store mængder hormoner , muligheden for at få en mildere behandling for at opfylde deres livslange drøm om at få et sundt barn.

Hvad koster det?
Du kan se alle vores fertilitetspriser her, inkl. IVF mild stimulation.