coronavirus

FAQ om fertilitetsbehandling og Coronavirus

Udenlandske patienter har brug for en negativ COVID-19 PCR-test

Vi beder nu om, at udenlandske patienter skal være i stand til at fremvise en negativ COVID-19 PCR-test, som ikke er mere end 96 timer gammel, inden du/I kommer ind i landet.

Covid-19 og fertilitetsbehandling.

Klinikken holder åbent med følgende forholdsregler:

  • Har du symptomer såsom hoste, feber eller ondt i halsen bedes du undlade at gå ind på klinikken, men aflyse din aftale. Er aftalen akut bedes du kontakte klinikken telefonisk og oplyse om dine symptomer INDEN du kommer. Så vil klinikkens læge vurdere om du skal komme.
  • Bor du sammen/har daglig omgang med en eller flere personer, der er testet positiv for Corona bedes du afmelde din tid telefonisk eller pr mail. Er din aftale akut bedes du kontakte klinikken og oplyse om dette INDEN du kommer. Så vil klinikkens læge vurdere om du skal komme.
  • Du SKAL spritte dine hænder ved indgangen
  • Du bedes holde afstand i venteværelset og placere dig længst muligt væk fra øvrige personer til stede.
  • Du bedes undlade at have pårørende med på klinikken for at mindske antallet af personer i venteværelset
  • Personalet giver ikke hånd ved modtagelsen


Vi beder om din forståelse og beklager de gener det kan medføre.
Bedste hilsner
Aagaard Team
 

FAQ om Covid-19

Du kan også få besvaret DIT spørgsmål.

Du kan sende os dit spørgsmål i en privatbesked til os på Facebook eller i en privatbesked på Instagram.

NB. Der vil ikke blive besvaret på personlige forløb. Der skal vi bede jer om at kontakte os på vores sikre mail server.

 

"Hvis man er blevet gravid med IUI og man oplever symptomer på Coronavirus, bør man være bekymret for at miste fosteret? Og hvilke ekstra forholdsregler skal man tage?"

Svar: På nuværende tidspunkt er de fleste eksperters vurdering, at en infektion med corona-virus hos gravide formentlig ikke giver risiko for fosterskader. Man kan ikke være helt sikker, før man senere kan se, hvordan det egentlig forholder sig med børn, der fødes af kvinder, der har været smittet med coronavirus under graviditeten.
Aagaard Klinik vil gerne tilbyde dem, der har fået behandling (IUI eller IVF) en telefon eller videokonsultation hvis man er gravid og bekymret for om en eventuel Covid-19 infektion kan påvirke graviditet, foster eller fødsel. Kontakt os endelig og book en samtale.

Senest opdateret 14. juni. 2021
coronavirus