coronavirus

Coronavirus og fertilitetsbehandling

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Vi må passe på hinanden. Har du derfor symptomer som hoste, feber eller ondt i halsen bedes du undlade at mødes op på klinikken, og aflyse din aftale. Kontakt klinikken telefonisk og oplys om dine symptomer INDEN du kommer. 

Vi bruger stadig mundbind på klinikken for at passe bedst muligt på hinanden.

Sådan passer vi på hinanden:

  • Du bedes om at komme ind på klinikken til tiden, og ikke før. På denne måde mindsker vi antallet af personer i receptionen.
  • Vi har opsat håndsprit på klinikken, og vi beder dig om at spritte dine hænder ved ankomst
  • Personalet giver ikke hånd
  • Brug mundbind på klinikken
  • Hold afstand i venteværelset og placér dig længst muligt væk fra de øvrige personer til stede
  • Vi opfordrer til, at man kommer alene til sine aftaler, og lader eventuel partner vente udenfor klinikken - dog undtaget, hvis du skal til ægudtagning, ægoplægning og graviditets scanning.
  • Vi opfordrer til, at jeres dejlige børn ikke kommer med på klinikken

Udenlandske patienter har brug for en negativ COVID-19 PCR-test

Vi beder nu om, at udenlandske patienter skal være i stand til at fremvise en negativ COVID-19 PCR-test, som ikke er mere end 96 timer gammel, inden du/I kommer ind i landet.

Nationalt Kommunikationspartnerskab rejsevejledninger ifm. COVID-19 (udenlandske patienter)

Hvis du er dansk statsborger bosat i udlandet kan du se myndighedernes regler for indrejse til Danmark her.

Hvis du er udenlandsk statsborger bosat i udlandet kan du se myndighedernes regler for indrejse til Danmark her.

Nationalt Kommunikationspartnerskab er de danske myndigheders fælles informationsindsats under COVID-19.
Partnerskabet består af: Sundhedsministeriet, Sundhedsstyrelsen, Styrelsen for Patientsikkerhed, Statens Serum Institut, Lægemiddelsstyrelsen, Justitsministeriet, Rigspolitiet, Styrelsen for Forsyningssikkerhed, Erhvervsministeriet, Erhvervsstyrelsen, Kulturministeriet og Udenrigsministeriet. Øvrige ministerier og myndigheder deltager i partnerskabet efter behov, ligesom partnerskabet samarbejder med andre offentlige aktører som for eksempel kommuner og regioner m.fl.

FAQ om Covid-19

Du kan også få besvaret dit spørgsmål.
Du kan sende os dit spørgsmål i en privatbesked til os på Facebook eller i en privatbesked på Instagram.

NB. Der vil ikke blive besvaret på personlige forløb. Der skal vi bede jer om at kontakte os på vores sikre mail server.

"Hvis man er blevet gravid med IUI og man oplever symptomer på Coronavirus, bør man være bekymret for at miste fosteret? Og hvilke ekstra forholdsregler skal man tage?"

Svar: På nuværende tidspunkt er de fleste eksperters vurdering, at en infektion med corona-virus hos gravide formentlig ikke giver risiko for fosterskader. Man kan ikke være helt sikker, før man senere kan se, hvordan det egentlig forholder sig med børn, der fødes af kvinder, der har været smittet med coronavirus under graviditeten.
Aagaard Klinik vil gerne tilbyde dem, der har fået behandling (IUI eller IVF) en telefon eller videokonsultation hvis man er gravid og bekymret for om en eventuel Covid-19 infektion kan påvirke graviditet, foster eller fødsel. Kontakt os endelig og book en samtale.

Senest opdateret 28. jan. 2022.
coronavirus